Ta full kontroll over nettverket

Med Digpros GIS-programvare for nettverksplanlegging og drift for fiberoptisk telekom og elektrisitets-, vann-, gass- og varmeverk.

Uppdaterad information med anledning av COVID-19

Vi på Digpro fortsätter att ta vårt ansvar för medarbetare, kunder samt partners. Vi bevakar på löpande basis all kommunikation från relevanta myndigheter samt hälsovårdsorganisationer om utvecklingen kring Corona-viruset och följer deras instruktioner och råd.
Läs mer

Vårmötet 2021

Utökade webinar för befintliga kunder den 18-21 maj.

NORSKA WEBINAR

Hur dpPower hjälper dig att bygga en digital tvilling

Med Digpros dpPower, ett nätinformationssystem (NIS) för elleverantörer, kan du effektivisera din verksamhet. Lär dig mer om dpPower den 21 september och den 5 oktober, och se hur Jaeren Everk använder systemet i sin verksamhet.

Ledende teknologi for din bransje

Digpro kombinerer geografisk informasjon med detaljerte opplysninger om nettverksinfrastruktur. Sammen med spesialbygd forretningsprosessstøtte hjelper vi kundene med å ta full kontroll over sine nettverk.

iStock-525205654_b.jpg

Webinar

Er du interessert i å lære mer om våre produkter? Du kan alltid kontakte oss for en personlig demo, men du kan også registrere deg for et av våre webinarer.

Kunnskap

Les blogginnlegget vårt: A compass for smart society infrastructure

Nyheter og arrangementer

Utbildning

För att öka kompetensen och kunna dra full nytta av vårt systems kapacitet erbjuder vi utbildningar på plats hos oss i Stockholm samt på distans.

«Digpros system har i løpet av årene gjort vår nettplanlegging, drift og vedlikeholdsarbeid mer effektivt og kvaliteten på våre aktivadata er forbedret.»

Kristina Engström, Head of Operational IT, ved E.ON Sverige 

"Vår effektivitet har ökat märkbart med dpCom. Vi har kunnat optimera ett flertal processer, förkorta tiden från planering till drift, och samtidigt förbättra kvalitén på vårt nät."

Beata Juzwiak, Stokab – världens största öppna fibernät

För 30 år sedan, den 21:a november 1989 grundades Digpro.
Vet du varför vi heter just Digpro? Vi har samlat ihop det och andra spännande händelser i vår resa från start-up till en marknadsledande NIS-aktör i Skandinavien. 

Läs om Digpros historia

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få nyheter fra oss direkte i innboksen din.
inett