Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar: Kundkommunikation – möt den ökade efterfrågan på snabb och tydlig information

25 April @ 14:00 - 15:00 CEST

Målgrupp: Digpros befintliga kunder

Språk: Svenska

Anmäl dig här

Nätbolagens kunder har en ständigt ökad förväntan på kommunikation kring de tjänster som tillhandahålls. Så fort någon tjänst, planerad som oplanerad, drabbas av störning eller avbrott ska information om vad som hänt nå den drabbade. 

För att nätbolagen ska kunna möta denna förväntan krävs idag ett avancerat och pålitligt it-stöd. Om ett avbrott sker ska slutkunderna få information om detta på en gång. 

Digpro har ett brett utbud av funktioner för att generera information relaterad till avbrott. Till exempel kan översiktskartor som visar eventuella störningar i nätet snabbt genereras på hemsidan. Det finns funktioner för att enkelt skicka iväg meddelande till slutkunderna, oavsett om det är per e-post, SMS eller brev (PDF). Med hjälp av Digpros integrationer mot driftsystem och mätare kan processen att meddela slutkunderna helt automatiseras.

Detta webinar vänder sig till alla våra kunder, även om vissa mindre delar kommer vara produktspecifika. De moduler som vi kommer främst att visa under detta webinar är Core Announcement, Auto Announcement och Outage Map (Avbrottskartan). 

Details

Date:
25 April
Time:
14:00 - 15:00 CEST
Event Categories:
, ,