Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar – Projekthantering: Beslutsstöd, tidsplanering, mobila funktioner för riskhantering samt frågeformulär

30 November, 2023 @ 14:00 - 15:00 CET

Målgrupp: Digpros befintliga kunder

Språk: Svenska

Anmäl dig här

Digpro har under hösten haft ett antal webinar om mer avancerad användning av Digpros system. Dessa har handlat om ett totalflöde för anslutningsärenden, avancerad projekthantering och automatiserad anslutning av solceller. I detta avslutande webinar kommer vi att visa fler funktioner för avancerad användning.

Investment KPI
En metod för att ta fram nyckeltal utifrån budgeterade och faktiska kostnader. Dessa nyckeltal dels användas för att förfina investeringsbeslut, dels för att följa upp faktiska kostnader på enskilda nätobjekt.

WorkPlanner
En inbyggd funktionalitet för projektplanering som utgår från en grafisk vy, det vill säga ett Gantt-schema. WorkPlanner kan användas för projektöversikt, detaljerad resursstyrning och progressuppföljning.

Mobil riskanalys
Det finns krav att utifrån ett arbetsmiljöperspektiv göra en riskanalys innan vissa arbetsmoment. Det finns ett inbyggt stöd för att göra detta direkt i Digpros mobila lösning Webmap. På så sätt kan arbetsmiljön ses som en integrerad del i arbetsorderhanteringen.

Frågeformulär
Digpro lanserar en utökad funktionalitet för att hantera frågeformulär. Ett frågeformulär är ett friare sätt att samla in information, och kan bland annat användas som drifttagningsprotokoll, kundundersökningar, egenkontroller samt enkäter.

Details

Date:
30 November, 2023
Time:
14:00 - 15:00 CET
Event Category: